Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Imani Belgium vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: IMANI BELGIUM

Adres
Heieinde 120
2360 - Oud-Turnhout

Oprichtingsjaar
2007

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
+32-14-41 72 05

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
In ontwikkelingslanden (Kenia) financiële, materiële en logistieke ondersteuning verlenen: aan kinderen en kansarmen op gebied van onderwijs, huisvesting en gezondheidszorg; aan de plaatselijke gemeenschappen bij hun streven naar de verbetering van hun levensomstandigheden en levenskwaliteit; bij de samenwerking met plaatselijke instanties en organisaties ter bevordering…

MISSIE

In ontwikkelingslanden (Kenia) financiële, materiële en logistieke ondersteuning verlenen: aan kinderen en kansarmen op gebied van onderwijs, huisvesting en gezondheidszorg; aan de plaatselijke gemeenschappen bij hun streven naar de verbetering van hun levensomstandigheden en levenskwaliteit; bij de samenwerking met plaatselijke instanties en organisaties ter bevordering van initiatieven en projecten inzake onderwijs, huisvesting, gezondheidszorg, ontwikkeling en verbetering van de levensomstandigheden en de levenskwaliteit.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Girls' Dreams

    De bouw van een hulp- ontmoetings- en opleidingscentrum in de omgeving van Oyugis, Nyanza provincie in Kenia. Een verscheidenheid van opleidingen en trainingen inrichten voor tienermoeders, jonge vrouwen in het algemeen en meisjes die van school zijn gestuurd bij gebrek aan financiële middelen of die…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy