Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

NATUURWERK Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: NATUURWERK

De NATUUR van morgen, daar maken wij nu WERK van.

Adres
Steenweg op Tielen 70
2300 - Turnhout

Oprichtingsjaar
2007

Duurzame ontwikkeling - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
014 94 64 30

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Natuurwerk verricht duurzaam natuur- en landschapsbeheer. Het bevorderen van de biodiversiteit staat hierbij voorop, vanuit een ecologische visie en met een professionele omkadering. Natuurwerk is een sociale en duurzame onderneming met 120 werknemers, met het administratieve hart in Turnhout en 6 magazijnen verspreid over de…

MISSIE

Natuurwerk verricht duurzaam natuur- en landschapsbeheer. Het bevorderen van de biodiversiteit staat hierbij voorop, vanuit een ecologische visie en met een professionele omkadering. Natuurwerk is een sociale en duurzame onderneming met 120 werknemers, met het administratieve hart in Turnhout en 6 magazijnen verspreid over de provincie Antwerpen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 5 330 596

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 100 tot 199

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy