Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

SOCIALware vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SOCIALWARE

Technology for Good

Adres
Louizalaan 65 bus 11
1050 - Elsene

Oprichtingsjaar
2007

Diensten aan verenigingen


Telefoon (algemeen nummer)
+32 2 256 99 93

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
SOCIALware VZW, opgericht in 2007, heeft als doel verenigingen uit te rusten met de technologie die ze nodig hebben om hun opdracht uit te voeren. Als non-profit organisatie begrijpt SOCIALware de belangen van de associatieve wereld en is ervan overtuigd dat de impact van haar…

MISSIE

SOCIALware VZW, opgericht in 2007, heeft als doel verenigingen uit te rusten met de technologie die ze nodig hebben om hun opdracht uit te voeren. Als non-profit organisatie begrijpt SOCIALware de belangen van de associatieve wereld en is ervan overtuigd dat de impact van haar actie kan worden versterkt door het gebruik van geschikte technologieën.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 1 176 138

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Toegang tot software en IT tools

    Geef toegang tot de speciale voorwaarden voor non-profits van grote spelers zoals Adobe, Cisco, Google, Microsoft, Symantec en vele anderen. Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met het Techsoup netwerk, dat actief is in meer dan 200 landen.

    MEER

  • Meet and Code

    Bevordering van alle soorten evenementen op het gebied van wetenschap en technologie in het kader van de Europese Codeweek - met een financiering van maximaal 500 euro per evenement. Oproepen tot het indienen van voorstellen zijn elke zomer voor het begin van het schooljaar geopend.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy