Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

BiJeVa vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BIJEVA

Bijstaan ouders Jeugdhulp Vrijtijdsaanbod Bijzondere JeugdVakanties

Adres
Katstraat 15
9340 - Lede

Oprichtingsjaar
2006

Armoedebestrijding - Toerisme


Telefoon (algemeen nummer)
0499245436

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Meedoen en activering van gezinnen die geconfronteerd worden met sociale en economische beperkingen stimuleren. Daarbij de eigen kracht aanspreken naar vermogen, vanuit het centraal stellen v/d eigen leefwereld met denken in mogelijkheden. Want doen dat doe je zelf!

MISSIE

Meedoen en activering van gezinnen die geconfronteerd worden met sociale en economische beperkingen stimuleren. Daarbij de eigen kracht aanspreken naar vermogen, vanuit het centraal stellen v/d eigen leefwereld met denken in mogelijkheden. Want doen dat doe je zelf!
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Bijstaan ouders

  Negen services in thuismilieu: 1. Ruime telefonische bereikbaarheid. 2. Vriendschappelijke huisbezoeken waarin een gelijkwaardige respectvolle bejegening en compassionele ontferming centraal staan om dichtbij en levensbreed dingen mogelijk te maken. 3. Informatie en advies geven. 4. Emotionele steun bij verlies, rouw, een stigmatiserend proces in relatie…

  MEER

 • Ondersteunen om erbij te horen

  HOE? Buitenhuis aanbod met laagdrempelige toeleiding: 1. twee georganiseerde groepsvakanties van een weekje/jaar voor kinderen van 6 - 13 jaar(met een uitloop tot 14 jr.), waarvoor de bijdrage voor de ouders slechts 25 euro bedraagt; 2. Kinderen van 6 - 13 jaar kunnen tijdens de…

  MEER

 • Educa container

  Uitbreiding van ons buitenhuis aanbod met laagdrempelige toeleiding naar een hobbykamer (wat ze thuis niet hebben). In onze educa container wordt een wereld aangeboden waar van alles kan en waar ontdekking verzinnen en maken de belangrijkste bezigheden zijn. Twee zaterdag- of zondagnamiddagen per maand worden…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy