Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Muzaïek Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MUZAIEK

Adres
Mispelbilk 42
9030 - Gent - Mariakerke

Oprichtingsjaar
2006

Cultuur/patrimonium - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
093116717

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Muzaïek bestaat al sinds 2004 en wil zoveel mogelijk mensen warm maken voor en goesting doen krijgen in kunst & cultuur. Wij organiseren een mozaïek aan activiteiten waarbij we kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen met kunst en cultuur laten kennismaken. Alle muzische vaardigheden komen daarbij…

MISSIE

Muzaïek bestaat al sinds 2004 en wil zoveel mogelijk mensen warm maken voor en goesting doen krijgen in kunst & cultuur. Wij organiseren een mozaïek aan activiteiten waarbij we kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen met kunst en cultuur laten kennismaken. Alle muzische vaardigheden komen daarbij aan bod: muziek, beeld, beweging, drama, media en spel. Dit alles gebeurt telkens op een heel eenvoudige, speelse en creatieve manier om zo sfeer & plezier binnen de groep te bevorderen. Bij elk initiatief stimuleren we de creativiteit van elk individu en zetten we aan tot mee creëren en ontwerpen. We vinden het daarbij belangrijk dat iedereen zijn eigen inbreng leert afstemmen op de groep en het grotere geheel. Daarom focussen we in onze activiteiten ook op het aanleren van sociale vaardigheden en leren samenwerken in groep.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy