Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Eigen Kracht Centrale vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: EIGEN KRACHT CENTRALE

Eigen Kracht-conferenties, maak zelf een plan!

Adres
Gelbergenstraat 48
3471 - Kortenaken - Hoeleden

Oprichtingsjaar
2006

Kinder- en jongerenrechten - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0489455413

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Organiseren van Eigen Kracht-conferenties. Een Eigen Kracht-conferentie ® is een eenvoudige manier om familie en vrienden bij elkaar te brengen. Het geeft mensen de kans om zelf te beslissen over mogelijke oplossingen voor hun problemen, om samen een plan te maken. Er komt een plan…

MISSIE

Organiseren van Eigen Kracht-conferenties. Een Eigen Kracht-conferentie ® is een eenvoudige manier om familie en vrienden bij elkaar te brengen. Het geeft mensen de kans om zelf te beslissen over mogelijke oplossingen voor hun problemen, om samen een plan te maken. Er komt een plan dat niet door buitenstaanders, maar door de familie, vrienden en bekenden is bedacht. Samen weet je meer en sta je sterker. Een onafhankelijke Eigen Kracht-coördinator helpt de familie bij het voorbereiden van de conferentie. Hulpverleners zorgen voor duidelijke informatie. Maar het is de familiekring zelf die alleen het plan bedenkt. In het plan geven ze aan welke dingen ze zelf zullen doen, en op welke professionele hulp ze eventueel beroep willen doen. Door deze werkwijze behouden mensen maximaal de regie over hun eigen leven. Eigen Kracht-conferenties ® is een besluitvormingsmodel dat belangrijke burgerrechten wil garanderen: het recht om eerst zelf, met de mensen die jou goed kennen, een plan te bedenken om moeilijkheden aan te pakken. Er is erkenning voor het feit dat mensen, als eigenaar van hun problemen, ook zelf best eigenaar blijven van de oplossing.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Eigen Kracht-conferenties

  Organiseren van Eigen Kracht-conferenties voor gezinnen of personen

  MEER

 • Opleiden van vrijwilligers

  3-daagse opleiding om onze vrijwilligers een sterke basis mee te geven om Eigen Kracht-conferenties te organiseren.

  MEER

 • Workshops en lezingen

  Workshops en lezingen geven rond Kracht gericht werken.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy