Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Responsible Young Drivers Vlaanderen vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: RESPONSIBLE YOUNG DRIVERS VLAANDEREN

Adres
Barricadenplein 9
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
2006

Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
025133994

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Responsible Young Drivers Vlaanderen vzw bevordert de verkeersveiligheid van jonge bestuurders via een dialoog van jongeren tot leeftijdsgenoten.

MISSIE

Responsible Young Drivers Vlaanderen vzw bevordert de verkeersveiligheid van jonge bestuurders via een dialoog van jongeren tot leeftijdsgenoten.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Nieuwjaarsactie

    De vrijwilligers zijn actief tijdens de nieuwjaarsnacht tussen middernacht en vijf uur 's ochtends en brengen feestvierders veilig naar huis in hun eigen wagen.

    MEER

  • Europese Nacht Zonder Ongevallen

    Onze teams organiseren vrijwillige alcoholtesten, om feestvierders toe te laten te bewijzen aan hun vrienden dat zij niet teveel alcohol hebben gedronken om veilig naar huis te kunnen rijden.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy