Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stichting Jean-François Peterbroeck Private stichting

Officiële naam: FONDATION JEAN-FRANCOIS PETERBROECK

Adres
Rue d'Angoussart, 60
1301 - Wavre - Bierges

Oprichtingsjaar
2006

Kinder- en jongerenrechten - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
+3210437042

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De stichting heeft twee belangrijke doelstellingen, namelijk : - As “autisme”: het ontbreken van een structuur in het secundaire onderwijs voor de begeleiding, ondersteuning en opleiding van hoogfunctionerende autistische kinderen in Franstalig België. - As “jeugdontwikkeling”: bestaan van talrijke situaties van armoede, discriminatie en onrecht…

MISSIE

De stichting heeft twee belangrijke doelstellingen, namelijk : - As “autisme”: het ontbreken van een structuur in het secundaire onderwijs voor de begeleiding, ondersteuning en opleiding van hoogfunctionerende autistische kinderen in Franstalig België. - As “jeugdontwikkeling”: bestaan van talrijke situaties van armoede, discriminatie en onrecht waarin bepaalde categorieën van kinderen zich bevinden (verwaarloosde en ontheemde kinderen, weeskinderen, kindarbeiders, slachtoffers van conflicten of sociale armoede, klimaatveranderingen …) en waarvoor oplossingen geboden kunnen worden.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Ecole des 4 vents / België

    Secundaire onderwijsinstelling voor jonge autisten

    MEER

  • Bijstand voor kwetsbare families van Bauchrieh / Paroisse St Maron _ Liban

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy