Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Kier vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE KIER

Bij ons staat de deur steeds op een kier, voor wie wakker ligt van kansarmoede.

Adres
Kapittelstraat 27 (zetel vzw Nedervijver 1. 06)
8500 - Kortrijk

Oprichtingsjaar
2006

Armoedebestrijding - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
+32 56 204705 - gsm 32 477 794018

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Kier is een kleine vzw, uitgebouwd om mensen in kansarmoede laagdrempelig te ontvangen en respectvol te beluisteren, doorverwijzend waar dat kan, ondersteunend waar nodig. Wij, enthousiaste vrijwilligers, zoeken samen met onze gasten naar een structurele oplossing en helpen hen, indien nodig, ook financieel. In…

MISSIE

De Kier is een kleine vzw, uitgebouwd om mensen in kansarmoede laagdrempelig te ontvangen en respectvol te beluisteren, doorverwijzend waar dat kan, ondersteunend waar nodig. Wij, enthousiaste vrijwilligers, zoeken samen met onze gasten naar een structurele oplossing en helpen hen, indien nodig, ook financieel. In ons project 12+/16+, ondersteunen wij jongeren uit kansarme gezinnen om hun studies op een haalbare manier te voltooien. zie www.dekier.be

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy