Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW Speelplein Nieuwkerke Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SPEELPLEIN NIEUWKERKE

Adres
Bloementuil 11
8950 - Heuvelland

Oprichtingsjaar
2006

Jongeren - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
+32-496-97-71-84

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Renovatie van een, in het dorp centraal gelegen speelplein, de Europese (maar ook gemeentelijke en nationale) veiligheidsnormen in acht genoemen. Ook uitbreiden van het aanbod aan speelmogelijkheden voor kleuters, tieners en senioren zodat het geheel aantrekkelijk is om te spelen, te sporten en elkaar te…

MISSIE

Renovatie van een, in het dorp centraal gelegen speelplein, de Europese (maar ook gemeentelijke en nationale) veiligheidsnormen in acht genoemen. Ook uitbreiden van het aanbod aan speelmogelijkheden voor kleuters, tieners en senioren zodat het geheel aantrekkelijk is om te spelen, te sporten en elkaar te ontmoeten.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy