Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zinloos Geweld vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ZINLOOS GEWELD vzw

VOOR POSITIVISME, RESPECT EN GEWELDLOOSHEID

Adres
Antoon De Pesseroeylaan 1
9831 - Sint-Martens-Latem - Deurle

Oprichtingsjaar
2006

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
092811005

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij stellen ons als niet-gesubsidieerde organisatie tot doel om via positief-creatieve preventieprojecten PESTEN EN GEWELD, VERZURING EN ONVERSCHILLIGHEID in onze maatschappij te helpen voorkomen en te verminderen en positief gedrag te stimuleren en kwetsbare mensen in onze samenleving weerbaar(der) te maken. Ondermeer d.m.v. het ontwikkelen…

MISSIE

Wij stellen ons als niet-gesubsidieerde organisatie tot doel om via positief-creatieve preventieprojecten PESTEN EN GEWELD, VERZURING EN ONVERSCHILLIGHEID in onze maatschappij te helpen voorkomen en te verminderen en positief gedrag te stimuleren en kwetsbare mensen in onze samenleving weerbaar(der) te maken. Ondermeer d.m.v. het ontwikkelen van educatieve spellen, allerhande workshops, positieve acties enz.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • 'Over geluk gesproken'

    Boek met meer dan 100 citaten en gesprekken met 14 "bewust reflecterende persoonlijkheden" o.w. Wouter Torfs, Jef Neve, Guido Belcanto, Marc De Bel, Koen Timmers, Roel Van Bambost, David Dewulf enz.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy