Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

PROFO vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PROFO

Investeer in je toekomst

Adres
Willebroekkaai 36
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
2006

Jongeren - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
+32 27 90 96 77

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
PROFO vzw is een organisatie die actief is op het vlak van vorming, opleiding, onderwijs (leerling-gebonden activiteiten), voortrajectbegeleiding, werkervaring en fondsenwerving. De organisatie stelt zich onder andere als doel jongeren (uit de deeltijdse leersystemen) die moeilijk hun weg vinden in onze samenleving te ondersteunen in…

MISSIE

PROFO vzw is een organisatie die actief is op het vlak van vorming, opleiding, onderwijs (leerling-gebonden activiteiten), voortrajectbegeleiding, werkervaring en fondsenwerving. De organisatie stelt zich onder andere als doel jongeren (uit de deeltijdse leersystemen) die moeilijk hun weg vinden in onze samenleving te ondersteunen in het verwerven en versterken van hun competenties. Ons doel hierbij is om hun als persoon sterker te maken en zodoende volwaardig te laten deelnemen aan de samenleving. Daarnaast begeleiden we ook scholen via trajecten op maat. PROFO vzw is actief in West-Vlaanderen, Oost- Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams- Brabant, Limburg en Brussel hoofdstedelijk gewest.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 5 165

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20 tot 49

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Voortraject

  In de voortrajecten krijgen jongeren uit de verschillende CDO’s de kans om te laten zien dat ze klaar zijn om te gaan werken. Het ruime aanbod van activiteiten geeft deze mogelijkheid. De verschillende begeleiders steunen, sturen en stimuleren waar nodig. Respect is de basis die…

  MEER

 • Brugproject

  Vanuit Antwerpen, Brussel, Heist-op-den-Berg, Mechelen, Limburg, Nieuwpoort, Oostende, Oudenaarde en Sint-Niklaas, werken de jongeren in een ervaringsproject aan de attitudes die hen voorbereiden op een tewerkstelling in het zogenaamde reguliere arbeidscircuit. Ze slaan op een werkvloer de brug tussen school en de arbeidsmarkt.

  MEER

 • Persoonlijk Ontwikkelingstraject (POT)

  Lukt schoolgaan niet zoals het moet? Of weet je niet wat je wil doen? Kan je niet alles in je eentje oplossen? Of lopen verschillende trajecten niet zoals gepland? Als jongere krijg je bij ons de kans om stapsgewijs aan je valkuilen te werken door…

  MEER

 • BOOST en BOOTCAMP

  Het duwtje in de rug richting solliciteren naar de arbeidsmarkt volgens geheel eigen concept met theoretisch en praktisch gedeelte. Het project bereidt jongeren in drie maanden intensieve begeleiding voor op de volgende stap naar werk.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy