Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Circus Atelier Salto Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CIRCUS ATELIER SALTO

Circus is voor iedereen, bewegen zonder competitie is dan ook ons motto!

Adres
Grote Markt 31
3300 - Tienen

Oprichtingsjaar
2005

Personen met een handicap - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0475203128

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Circus is uniek en uitdagend. Daarom valt het wellicht bij iedereen in de smaak. Circus is magisch: clowns, koorddansers, trapezewerkers, goochelaars, jongleurs, acrobaten,... De aantrekkingskracht van deze "kunst" blijft. Los van alle trends en modes, heeft het begrip CIRCUS deze magische klank behouden. Sinds 2002…

MISSIE

Circus is uniek en uitdagend. Daarom valt het wellicht bij iedereen in de smaak. Circus is magisch: clowns, koorddansers, trapezewerkers, goochelaars, jongleurs, acrobaten,... De aantrekkingskracht van deze "kunst" blijft. Los van alle trends en modes, heeft het begrip CIRCUS deze magische klank behouden. Sinds 2002 willen we de individuele, sociale, motorische en kunstzinnige ontwikkeling bevorderen en daarboven een aanzet geven tot het verleggen van grenzen en creativiteit.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Inclusieproject "Circus voor Iedereen!"

    Door middel van aangepast materiaal en/of een extra begeleider voor deze kinderen kunnen ook zij op een veilige, verantwoorde en ontspannen manier deelnemen aan onze circuslessen.

    MEER

  • "Circus for a Smile"

    Tijdens dit project kunnen de deelnemers genieten van een circusact, deelnemen aan een circusworkshop, dansen op muziek van een muziektherapeute, zich laten animeren door onze clown, knuffelen met de therapiedieren en tot rust komen in 1 van onze snoezelhoeken. Meer informatie op: www.circusforasmile.be

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy