Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

MAISON DE REPIT DE BRUXELLES-CAPITALE - HUIS VOOR RESPIJTZORG VAN BRUSSEL-HOOFDSTAD Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HUIS VOOR RESPIJTZORG VAN BRUSSEL-HOOFDSTAD - MAISON DE REPIT DE BRUXELLES-CAPITALE

Adres
Kolonel Bourgstraat 156A
1140 - Evere

Oprichtingsjaar
2005

Gezondheid (fysieke) - Kinder- en jongerenrechten


Telefoon (algemeen nummer)
02/205.09.00

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het huis voor respijtzorg 'Villa Indigo' is een vredig oord waar kinderen worden opgevangen die lijden aan ziektes die een aanzienlijke verzorging vergen en waarvan de diagnose vaak onder voorbehoud is. De bedoeling is om de ouders en familie een moment van respijt, een pauze…

MISSIE

Het huis voor respijtzorg 'Villa Indigo' is een vredig oord waar kinderen worden opgevangen die lijden aan ziektes die een aanzienlijke verzorging vergen en waarvan de diagnose vaak onder voorbehoud is. De bedoeling is om de ouders en familie een moment van respijt, een pauze te bieden om even te kunnen rusten. We nemen de volledige zorgen over en geven de kinderen een moment van welzijn.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 1 tot 2.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 22

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy