Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VOCATIO

Officiële naam: VOCATIO

VOCATIO, een levensvisie !

Adres
Beenhouwersstraat 53
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
2005

Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
02 213 14 90

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Ons doel is jaarlijks twintig beurzen van € 10 000 uit te reiken om steun te verlenen aan jongeren van tussen 18 en 30 jaar oud, die in België verankerd zijn. Deze jongeren hebben een waar levensproject of een roeping die zich vertaalt in een…

MISSIE

Ons doel is jaarlijks twintig beurzen van € 10 000 uit te reiken om steun te verlenen aan jongeren van tussen 18 en 30 jaar oud, die in België verankerd zijn. Deze jongeren hebben een waar levensproject of een roeping die zich vertaalt in een project dat al op stapel staat, in gelijk welk actiedomein en zonder discriminatie op het vlak van afkomst, overtuiging of voorgeschiedenis, maar die de financiële middelen ontberen om hun project op lange termijn tot een goed einde te brengen. De beurs is voor hen tegelijk een vorm van erkenning, een springplank en een beslissend “duwtje in de rug”. Zo kunnen de laureaten met de beurs bijvoorbeeld professioneel materiaal aan kopen, een onderzoeksprogramma op starten of een aanvullende opleiding volgen. VOCATIO steunt projecten in 6 domeinen: gezondheid, wetenschap en techniek, sociale en menswetenschappen, podiumkunsten, plastische kunsten en ambachten. Daarna volgt VOCATIO de verdere carrière van haar laureaten op de voet. Via haar website, nieuwsbrief en social media (Facebook, Instagram en LinkedIn), biedt de stichting hun een platform voor meer zichtbaarheid en zelfpromotie.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy