Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ûze Plekke vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ÛZE PLEKKE WELZIJNSSCHAKEL

Waar mensen elkaar dragen, begint nieuwe hoop te dagen.

Adres
Molensteenstraat 40
8200 - Brugge - Sint-Andries

Oprichtingsjaar
2005

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
0499 72 44 37

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Ûze Plekke is een ontmoetingsplaats voor mensen in kans armoede, voor kwetsbare mensen en zoekenden. Iedereen is er welkom, niemand wordt uitgesloten en elkeen wordt aanvaard zoals hij/zij is. Men probeert er elkaar re steunen en te bevestigen om te groeien in zelfrespect en zelfvertrouwen.…

MISSIE

Ûze Plekke is een ontmoetingsplaats voor mensen in kans armoede, voor kwetsbare mensen en zoekenden. Iedereen is er welkom, niemand wordt uitgesloten en elkeen wordt aanvaard zoals hij/zij is. Men probeert er elkaar re steunen en te bevestigen om te groeien in zelfrespect en zelfvertrouwen. In Ûze Plekke vormen mensen met en zonder armoede-ervaring samen een hechte groep op basis van respect en gelijkwaardigheid.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Aanleren digi-vaardigheden bij gebruik van de smartphone

    Het hebben van Whatsapp en het kunnen omgaan ermee betekent voor veel van onze leden dat ze terug contact kunnen nemen met familieleden, waar ze niet meer mee communiceerden. Ook biedt dit de leden de mogelijkheid om onder elkaar te communiceren. Dat was vooral een…

    MEER

  • werkgroepen

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy