Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

EEtexpert.be vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: EETEXPERT.BE

Vlaams Kenniscentrum voor eet- en gewichtsproblemen

Adres
Bergestraat 60
3220 - Holsbeek

Oprichtingsjaar
2005

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
016845699

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Eetexpert werkt sinds 2000 als onafhankelijk kenniscentrum. Mede in opdracht van de Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin werkt het kenniscentrum aan de professionalisering van preventie en hulpverlening bij eet- en gewichtsproblemen in Vlaanderen. De werking richt zich op alle betrokken professionals (waaronder huisartsen,…

MISSIE

Eetexpert werkt sinds 2000 als onafhankelijk kenniscentrum. Mede in opdracht van de Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin werkt het kenniscentrum aan de professionalisering van preventie en hulpverlening bij eet- en gewichtsproblemen in Vlaanderen. De werking richt zich op alle betrokken professionals (waaronder huisartsen, kinderartsen, diëtisten, CLB's, CGG's, psychologen, psychiaters, bewegingsdeskundigen, kinesitherapeuten), partnerorganisaties, organisaties met terreinwerking, LOGO's, beleid en pers. Eetexpert werkt multidisciplinair en vertegenwoordigt geen enkele specifieke belangengroep.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • professionaliseren van preventie en zorg bij vlaamse professionals

  project ism kabinet van welzijn, volksgezondheid en gezin

  MEER

 • lespakket voor mentaal welbevinden op school

  project ism 'te gek' en 'vvgg'

  MEER

 • helpdesk voor burgers die verwijshulp zoeken rond eet- en gewichtsproblemen in vlaanderen

  project ism ism kabinet van welzijn, volksgezondheid en gezin

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy