Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stichting Gerrit Kreveld, private stichting Private stichting

Officiële naam: STICHTING GERRIT KREVELD, BEZINNINGS- EN INITIATIEFCENTRUM VOOR SOCIALE DEMOCRATIE

Bezinnings- en Initiatiefcentrum voor een Sociale Democratie

Adres
Bagattenstraat 174
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2005

Andere


Telefoon (algemeen nummer)
09 267 35 31

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De activiteiten die de stichting beoogt om haar doel (het bevorderen van de studie en promotie van de sociale democratie) te bereiken, zijn de volgende: - studies verrichten rond diverse sociale thema's, het organiseren van studiedagen, het uitgeven van publicatie, - het ondersteunen van vorsers,…

MISSIE

De activiteiten die de stichting beoogt om haar doel (het bevorderen van de studie en promotie van de sociale democratie) te bereiken, zijn de volgende: - studies verrichten rond diverse sociale thema's, het organiseren van studiedagen, het uitgeven van publicatie, - het ondersteunen van vorsers, - het ondersteunen van initiatieven en verenigingen ter promotie van de sociale democratie, alsook van initiatieven ter bevordering en/of vrijwaring ervan. Deze opsomming van activiteiten is niet limitatief en kan door de raad van bestuur aangevuld worden, zonder dat dit een wijziging van de statuten met zich meebrengt en voor zover het beantwoordt aan de doelstelling zoals in artikel 4 van de statuten beschreven. Uitgever van SAMPOL (Samenleving en politiek), een maandblad dat een kritische blik werpt op maatschappelijke en politieke problemen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 2

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Samenleving en politiek

    Een proefnummer ontvangen? Dat kan. Stuur ons een mailtje (stichting.kreveld.ipicard@telenet.be) met uw postadres en we sturen u meteen een exemplaar. Alle artikels komen na 6 maanden integraal online in ons archief.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy