Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Regionaal Technologisch Centrum Antwerpen vzw (RTC) Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: REGIONAAL TECHNOLOGISCH CENTRUM ANTWERPEN

RTC: partner tussen onderwijs en bedrijfsleven

Adres
Kleinhoefstraat 6
2440 - Geel

Oprichtingsjaar
2005

Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0499 72 59 05

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
RTC Antwerpen vzw wil in de provincie Antwerpen het samenwerkingsplatform zijn tussen onderwijs, arbeidsmarktactoren en de ondernemingswereld ter ondersteuning en ontwikkeling van innovatieve, technische en technologische projecten en opleidingen. Door het stimuleren van professionalisering en het bevorderen van een effectief en doeltreffend gebruik van middelen,…

MISSIE

RTC Antwerpen vzw wil in de provincie Antwerpen het samenwerkingsplatform zijn tussen onderwijs, arbeidsmarktactoren en de ondernemingswereld ter ondersteuning en ontwikkeling van innovatieve, technische en technologische projecten en opleidingen. Door het stimuleren van professionalisering en het bevorderen van een effectief en doeltreffend gebruik van middelen, infrastructuur en apparatuur creëren we meer kansen en mogelijkheden voor jongeren en leraren om nauwer aan te sluiten bij de technologische kennis, vaardigheden en competenties, die gevraagd worden vanuit de arbeidsmarkt.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • https://rtc-antwerpen.be/

    Voor een overzicht van onze opleidingen en projecten verwijzen we graag naar onze website.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy