Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Welzijnsschakel Grenslicht Menen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: WELZIJNSSCHAKEL GRENSLICHT

Een organisatie waar mensen over de grenzen van armoede heen samen activiteiten organi…

Adres
Stationsstraat 59A bus 000
8930 - Menen

Oprichtingsjaar
2005

Armoedebestrijding - Migratie/integratie


Telefoon (algemeen nummer)
0495 46 65 91

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Welzijnsschakel Grenslicht Menen is een organisatie waar mensen over de grenzen van armoede heen samen activiteiten organiseren. Wij doen dit door maandelijks een groepsactiviteit te organiseren. Naast onze kooklessen waar de accenten op goed koken met een beperkt budget en ontmoeten liggen, organiseren wij ook…

MISSIE

Welzijnsschakel Grenslicht Menen is een organisatie waar mensen over de grenzen van armoede heen samen activiteiten organiseren. Wij doen dit door maandelijks een groepsactiviteit te organiseren. Naast onze kooklessen waar de accenten op goed koken met een beperkt budget en ontmoeten liggen, organiseren wij ook wandelingen, samen naar voorstellingen gaan in het CC, alsook daguitstappen. Daarnaast geven wij ook mensen kansen om mee te gaan op vakanties aangepast aan deze doelgroep.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • 'kookles'

    via het samen koken en eten elkaar ontmoeten en een luisterend oor vinden voor de problemen

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy