Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Axcent vzw

Believe it or not, it still matters

Adres
Grensstraat 21
1210 - Sint-Joost-Ten-Node

Oprichtingsjaar
2004

Jongeren - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
0478076925

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Axcent vzw is een pluralistische organisatie die werkt aan het bevorderen van interlevensbeschouwelijke dialoog en samenwerking.

MISSIE

Axcent vzw is een pluralistische organisatie die werkt aan het bevorderen van interlevensbeschouwelijke dialoog en samenwerking.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Interlevensbeschouwelijke dialoog op school

  In dit project ontwikkelt Axcent nieuw lesmateriaal om aan interlevensbeschouwelijke dialoog te werken in de klascontext. Het materiaal is aangepast aan de noden van de leerlingen en de leerkrachten. Daarnaast leidt Axcent ook mensen op die het materiaal kunnen gebruiken.

  MEER

 • Workshop levensbeschouwing, seksualiteit en relaties

  Samen met çavaria, CAW Brussel en Sensoa werkt Axcent aan een workshop rond de thema's levensbeschouwing, seksualiteit en relaties. In de workshop werken de jongeren rond casussen: hierbij krijgen ze een safe space om vrij uit te wisselen rond het thema en zich een mening…

  MEER

 • Brussel verkennen

  Brussel is een kruispunt van verschillende religies, levensbeschouwingen en culturen. Axcent ontsluit die rijkdom op verschillende manieren. Tijdens de bezoeken aan levensbeschouwelijke plaatsen laat een getuige je kennismaken met het insider perspectief van een levensbeschouwing en kan je eens binnengluren in een levensbeschouwelijke plek. In…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy