Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

CASA BLANCA vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CASA BLANCA

Casa Blanca Cultuurbelevenissen voor kinderen

Adres
Bloemistenstraat 2B
8500 - Kortrijk

Oprichtingsjaar
2004

Cultuur/patrimonium - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0473/981.321

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Casa Blanca creëert artistieke en cultuureducatieve projecten voor kinderen en richt zich in het bijzonder op het aspect van de kunst- en cultuurbeleving. Casa Blanca is gefascineerd door hoe kinderen naar kunst kijken en hoe ze cultuur ervaren. De vereniging wil dit moment onderzoeken, versterken,…

MISSIE

Casa Blanca creëert artistieke en cultuureducatieve projecten voor kinderen en richt zich in het bijzonder op het aspect van de kunst- en cultuurbeleving. Casa Blanca is gefascineerd door hoe kinderen naar kunst kijken en hoe ze cultuur ervaren. De vereniging wil dit moment onderzoeken, versterken, begeleiden, omkaderen,… en heeft de ambitie om van kunst- en cultuurbeleving een unieke ervaring te maken.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Gidsen Gezocht

  Samen met een groep dove kinderen of met een groep blinde kinderen maken we een toegankelijk spelparcours in het museum.

  MEER

 • Het fluistersalon

  Kinderen bezoeken met een audiofoon aan het oor een installatie. Ze luisteren naar gedichtjes en voeren speelse opdrachtjes uit.

  MEER

 • Maatwerk

  Casa Blanca maakt cultuur toegankelijk voor kinderen in oa. volgende musea STAM Gent, BELvue Museum Brussel, KC Ten Bogaerde Koksijde, Trainworld Schaarbeek, Musea Brugge,...

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy