Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

kunstencentrum BUDA Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BUDA KUNSTENCENTRUM

kunstencentrum BUDA is een werkplek, een presentatieplatform en een filmhuis.

Adres
Kapucijnenstraat 10
8500 - Kortrijk

Oprichtingsjaar
2004

Cultuur/patrimonium


Telefoon (algemeen nummer)
+ 32 56 22 10 01

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Kunstencentrum BUDA schept een artistieke context waarin het verlangen van de kunstenaar om te creëren centraal staat. Daarvoor bouwt kunstencentrum BUDA het stadsdeel Buda mee uit tot een vruchtbare plek voor kunstenaars en tot een kruispunt voor creatieve, ondernemende personen/ organisaties en een divers publiek.…

MISSIE

Kunstencentrum BUDA schept een artistieke context waarin het verlangen van de kunstenaar om te creëren centraal staat. Daarvoor bouwt kunstencentrum BUDA het stadsdeel Buda mee uit tot een vruchtbare plek voor kunstenaars en tot een kruispunt voor creatieve, ondernemende personen/ organisaties en een divers publiek. Als werkplek, presentatieplatform en filmhuis wil kunstencentrum BUDA een voortrekkersrol spelen binnen de Eurometropool Lille-Kortrijk-Tournai (en dus Noord-Frankrijk en Wallonië) en zodoende erkenning behouden en versterken op internationaal niveau. Kunstencentrum BUDA vindt het belangrijk permanent aandacht te hebben voor binnen- en buitenlandse samenwerkingsverbanden, zowel binnen als (steeds vaker) buiten de kunstensector. Op zoek naar meer sociale duurzaamheid, zetten we sinds 2018 bewust in op verjonging, op culturele en sociale diversiteit en op participatie. Dat doen we door verschillende acties te ontwikkelen voor mensen in kwetsbare posities.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 14

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • BUDA's filmfonds

    Budascoop is in Kortrijk (na de sportcentra en de bib) één van de grootste 'leveranciers' van UITpas-korting aan Mensen in Armoede. Graag willen we ook Mensen in Armoede van buiten Kortrijk de kans geven om aan sterk gereduceerde tarieven van film te kunnen genieten, en…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy