Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

HABO vzw

Officiële naam: Huisartsen van Brugge en Omgeving

Adres
Vaartdijkstraat 19
8200 - Brugge - Sint-Michiels

Oprichtingsjaar
2004

Gezondheid (fysieke) - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
0474/789511

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
HABO verenigt een grote groep huisartsen. Deze troef willen we uitspelen om zowel steun te geven aan de eigen leden als om respect te krijgen van andere organisaties en overheden. Voor de eigen leden wil HABO vooral de verbondenheid als groep versterken. Daarnaast wil HABO…

MISSIE

HABO verenigt een grote groep huisartsen. Deze troef willen we uitspelen om zowel steun te geven aan de eigen leden als om respect te krijgen van andere organisaties en overheden. Voor de eigen leden wil HABO vooral de verbondenheid als groep versterken. Daarnaast wil HABO ten dienste staan van de individuele huisarts en huisartsenpraktijk. Verder willen wij inzetten op de waardering voor het beroep en de kring. Met optimisme en een grote portie lef willen we ons blijven inzetten voor de huisartsengeneeskunde.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Covid Test en Triage

  organiseren en uitbaten van een testcentrum in de regio

  MEER

 • Belangenbehartiging huisartsen en eerstelijnszorg

  ten dienste staan van huisartsen en de praktijken. ondersteunen in de organisatie, verzekeren van continuïteit en zorg voor persoonlijk welzijn. aandacht vragen voor de waardering van het beroep en de persoon van de huisartsen.

  MEER

 • Lokale intervisie als ondersteuning voor welzijn van huisartsen

  Laagdrempelig en in een vertrouwde omgeving intervisietrajecten aanbieden. In kleine groepen gaat het om reflectie

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy