Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Jongerencentrum Kavka Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KAVKA]

Kavka vzw biedt een veilige omgeving waar jongeren kunnen experimenteren, verantwoord…

Adres
Oudaan 14
2000 - Antwerpen

Oprichtingsjaar
2004

Jongeren - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
+32 3 290 88 17

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Kavka vzw is een open huis voor alle jongeren in Antwerpen. Kavka vzw vertrekt vanuit ontwikkeling van de competenties van jongeren, ondersteunt op maat, oriënteert en is een veilige plek om te experimenteren. Kavka vzw stimuleert initiatief maar is ook gewoon een ontmoetingsplek. Kavka vzw…

MISSIE

Kavka vzw is een open huis voor alle jongeren in Antwerpen. Kavka vzw vertrekt vanuit ontwikkeling van de competenties van jongeren, ondersteunt op maat, oriënteert en is een veilige plek om te experimenteren. Kavka vzw stimuleert initiatief maar is ook gewoon een ontmoetingsplek. Kavka vzw draagt bij tot het aanreiken van ontwikkelingskansen voor jongeren op vlak van actief burgerschap en geeft hen een stem. Vanuit het organiseren van allerlei activiteiten wil Kavka zijn visie en missie realiseren en delen met alle jongeren. Kavka wil nauwe samenwerkingen aangaan met initiatieven en organisaties uit de directe omgeving om zo ook diverse jongeren uit de buurt te betrekken.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • JUMP

    Concreet is Jump een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor jongvolwassenen. Elke maandag, dinsdag en donderdag tussen 14:00 uur en 19:00 uur is de inloopruimte in Kavka Oudaan open. We bieden een warme en veilige plek waar iedereen erkenning, kansen en steun krijgt, zichzelf mag zijn en zich…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy