Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vzw De Stamper Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DE STAMPER

Adres
Roeselaarsestraat 293/1
8870 - Izegem

Oprichtingsjaar
2003

Armoedebestrijding


MISSIE
Reeds 18 jaar voorziet De Stamper de kansarmen van Izegem maandelijks van een gratis voedselpakket voor het hele gezin . Elk maand helpen wij 170 gezinnen waarvan meer dan de helft bestaat uit alleenstaande ouders, veelal alleenstaande moeders met kinderen. Daarnaast verdelen wij ook speelgoed…

MISSIE

Reeds 18 jaar voorziet De Stamper de kansarmen van Izegem maandelijks van een gratis voedselpakket voor het hele gezin . Elk maand helpen wij 170 gezinnen waarvan meer dan de helft bestaat uit alleenstaande ouders, veelal alleenstaande moeders met kinderen. Daarnaast verdelen wij ook speelgoed en kledij. Tijdens het wachten bij de voedselbedeling kunnen de gebruikers genieten van een kop koffie met gebak, gemaakt door vrijwilligers. Ook worden kookactiviteiten georganiseerd, met als doel de deelnemers te leren koken op een gezonde en goedkope manier.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€--

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy