Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

BeWiSe - Vrouwen en Wetenschappen in België - Femmes et Sciences en Belgique Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BEWISE, FEMMES ET SCIENCES EN BELGIQUE - VROUWEN EN WETENSCHAPPENIN BELGIE

Adres
Vautierstraat 29
1000 - Brussel

Oprichtingsjaar
2003

Vrouwen - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
027274265

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze voornamelijkste objectieven zijn om de positie van vrouwen in de wetenschappen te ondersteunen, zowel in de publieke als in de privé-sector, en om de communicatie tussen vrouwen in de Belgische en Europese wetenschappelijke gemeenschappen te verbeteren. Nos objectifs majeurs sont de soutenir la position…

MISSIE

Onze voornamelijkste objectieven zijn om de positie van vrouwen in de wetenschappen te ondersteunen, zowel in de publieke als in de privé-sector, en om de communicatie tussen vrouwen in de Belgische en Europese wetenschappelijke gemeenschappen te verbeteren. Nos objectifs majeurs sont de soutenir la position des femmes en sciences, dans les secteurs public et privé, et d'améliorer la communication entre femmes des communautés scientifiques belge et européenne. BeWiSe's main objectives are to support the position of women in science, both in public and private sectors, and to improve communication among women in the Belgian and European scientific community.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • GirLS Leading in Science

  The final of GirLS contest will take place at Solvay (Brussels) on March 4, 2020. Pre-selected teams of girls or mixed groups (boys welcome) will work on a scientific project, meet with scientists and technicians and discover laboratories.

  MEER

 • Debatten en netwerking

  http://www.bewise.be/events

  MEER

 • Mentoring

  For young women scientists, across language communities and institutions

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy