Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Rondpunt vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: RONDPUNT

Je bondgenoot na een verkeersongeval

Adres
Uitbreidingstraat 518 bus 2.01
2600 - Antwerpen - Berchem

Oprichtingsjaar
2003

Personen met een handicap - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
03 205 74 80

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
In Vlaanderen vallen jaarlijks ongeveer 30.000 verkeersslachtoffers. Rondpunt vzw zet zich in voor een goede opvang van alle (in)direct betrokkenen bij een verkeersongeval en sensibiliseert voor een veiliger verkeer. Slachtoffers, naasten, nabestaanden, veroorzakers en professionals kunnen bij Rondpunt terecht met al hun grote én ook…

MISSIE

In Vlaanderen vallen jaarlijks ongeveer 30.000 verkeersslachtoffers. Rondpunt vzw zet zich in voor een goede opvang van alle (in)direct betrokkenen bij een verkeersongeval en sensibiliseert voor een veiliger verkeer. Slachtoffers, naasten, nabestaanden, veroorzakers en professionals kunnen bij Rondpunt terecht met al hun grote én ook kleine zorgen. Daarnaast investeert Rondpunt in betere kansen voor alle betrokkenen door middel van beleidsbeïnvloeding en het opzetten van participatieprojecten op vlak van re-integratie naar werk, sport en vrije tijd.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 506 754

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 7

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • FIVE2NINE

  In het project FIVE2NINE helpt Rondpunt jongvolwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel bij het doorbreken van hun sociaal isolement. Samen gaan we op zoek naar een gepaste vrijetijdsbesteding en/of het uitbreiden van het sociaal netwerk.

  MEER

 • En dan?!

  'En dan?!' is een project voor en door verkeersslachtoffers. Met de ondersteuning van Rondpunt gaan verkeersslachtoffers met een blijvend letsel langs in revalidatiecentra om lotgenoten te inspireren met hun verhaal. Welke weg hebben zij afgelegd om te staan waar ze nu staan in hun leven?…

  MEER

 • Getuigen onderweg

  Dit project wordt volledig gefinancierd door de Vlaamse overheid. In Getuigen onderweg komt een verkeersslachtoffer, naaste, nabestaande of veroorzaker in de klas vertellen over het ongeval waarbij hij betrokken was en de gevolgen die dat met zich meebrengt. De getuigenissen worden gehouden in scholen en…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy