Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

CLOSE THE GAP INTERNATIONAL Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CLOSE THE GAP INTERNATIONAL

Bridging the digital divide

Adres
Pleinlaan 5
1050 - Elsene

Oprichtingsjaar
2003

Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
+32 (0)2 614 81 60

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Belgische vzw Close the Gap heeft als missie de digitale kloof in de wereld te dichten. Close the Gap biedt computers van goede kwaliteit uit Europese ondernemingen aan educatieve, sociale en medische projecten in ontwikkelingslanden. Deze zeer diverse projecten hebben één gemeenschappelijk doel: het…

MISSIE

De Belgische vzw Close the Gap heeft als missie de digitale kloof in de wereld te dichten. Close the Gap biedt computers van goede kwaliteit uit Europese ondernemingen aan educatieve, sociale en medische projecten in ontwikkelingslanden. Deze zeer diverse projecten hebben één gemeenschappelijk doel: het individu en de gemeenschap op socio-educatief niveau verder helpen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 2 636 240

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Bridging the Digital Divide

    Refurbishing van gebruikte computers en deze ter beschikking stellen van socio-educatieve projecten in zich ontwikkelende landen

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy