Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

The Silent Witness vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: THE SILENT WITNESS

Adres
Paul van Tieghemlaan 25
9030 - Gent - Mariakerke

Oprichtingsjaar
2003

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
09 236 23 56

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
We beogen een heldere en diepgaande kijk op hedendaagse situaties en ontwikkelingen, over de gehele wereld via het objectieve oog van de camera en via de subjectieve impact van persoonlijke getuigenissen. Op die manier willen we naar de diepere oorzaken van deze situaties graven en…

MISSIE

We beogen een heldere en diepgaande kijk op hedendaagse situaties en ontwikkelingen, over de gehele wereld via het objectieve oog van de camera en via de subjectieve impact van persoonlijke getuigenissen. Op die manier willen we naar de diepere oorzaken van deze situaties graven en tegelijkertijd naar de oplossingen ervan. We streven er naar om op een kunstzinnige en respectvolle manier hedendaagse uitdagingen weer te geven. Mogelijke onderwerpen zijn: het gevecht tegen armoede en ziekte, het behoud van onze natuurlijke rijkdommen, traditionele culturen en geneeswijzen, kunst en spiritualiteit, positieve sociale evoluties en duurzame ontwikkelingen, vooruitgang in de rechten van minderheden. Via onze films en fotoboeken willen we de betrokkenheid en de directe actie van ons doelpubliek stimuleren. Door een beter inzicht in de levenswijze en de noden van concrete mensen, hopen we velen te inspireren om allerlei projecten te ondersteunen. We steunen rechtstreeks lokale projecten met de inkomsten van onze projecten.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy