Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Avansa regio Brugge Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: Avansa regio Brugge

Adres
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 - Brugge

Oprichtingsjaar
2003

Andere


Telefoon (algemeen nummer)
050 33 01 12

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Avansa wil bijdragen aan het versterken van de sociale cohesie, vanuit haar missie en de sociaal-culturele eigenheid. Avansa zet zich in voor alle mensen, zowel het publiek dat graag en vlot participeert, als voor kwetsbare groepen. We werken op thema's die de sociale cohesie bedreigen…

MISSIE

Avansa wil bijdragen aan het versterken van de sociale cohesie, vanuit haar missie en de sociaal-culturele eigenheid. Avansa zet zich in voor alle mensen, zowel het publiek dat graag en vlot participeert, als voor kwetsbare groepen. We werken op thema's die de sociale cohesie bedreigen (diversiteit, duurzaamheid, digitale inclusie, kwetsbare groepen, burgerschap), en we zetten ons in rond cultuur, omdat dat kan bijdragen aan het versterken van de sociale cohesie.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Stuur je Toekomst

    Het bezit van een rijbewijs is nodig om werk te vinden, maar een rijbewijs halen is geen eenvoudige opdracht voor mensen zonder netwerk. Er zijn veel drempels: geld voor de rijschool, geen auto om te oefenen, niemand die kan optreden als rijbegeleider. Avansa wil vrijwilligers…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy