Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vormingplus regio Brugge Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VORMINGPLUS REGIO BRUGGE

Adres
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 - Brugge

Oprichtingsjaar
2003

Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
050 33 01 12

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vormingplus organiseert een waaier aan activiteiten die volwassenen persoonlijke, sociale en culturele competenties bijbrengen en de deelname aan de samenleving stimuleren. Vormingplus streeft ernaar de kans om blijvend bij te leren binnen het bereik van iedere inwoner te brengen, met bijzondere aandacht voor groepen die…

MISSIE

Vormingplus organiseert een waaier aan activiteiten die volwassenen persoonlijke, sociale en culturele competenties bijbrengen en de deelname aan de samenleving stimuleren. Vormingplus streeft ernaar de kans om blijvend bij te leren binnen het bereik van iedere inwoner te brengen, met bijzondere aandacht voor groepen die moeilijker hun weg naar vorming vinden. Vormingplus gebruikt een breed gamma aan werkvormen en brengt het plezier van het leren bij. We doen dat in samenspraak en samenwerking met tal van sociale en culturele sleutelfiguren, organisaties en sectoren die ze willen stimuleren en inspireren. Als dynamische organisaties wil Vormingplus garant staan voor expertise, vernieuwing, diversiteit en betrokkenheid.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 10 tot 19

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy