Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Josefa Foundation Stichting openbaar nut

Officiële naam: FONDATION JOSEFA

Migratie - Huisvesting - Integratie

Adres
Lakenweversstraat 26
1050 - Elsene

Oprichtingsjaar
2012

Huisvesting - Migratie/integratie


Telefoon (algemeen nummer)
+32-2 234 6818

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Josefa Foundation, op 15 juni 2012 erkend als stichting van openbaar nut, heeft tot doel met huisvesting bij te dragen aan de inburgering en de integrale ontwikkeling van personen die recentelijk als vluchteling zijn erkend of in het kader van resettlement bescherming hebben verkregen.…

MISSIE

De Josefa Foundation, op 15 juni 2012 erkend als stichting van openbaar nut, heeft tot doel met huisvesting bij te dragen aan de inburgering en de integrale ontwikkeling van personen die recentelijk als vluchteling zijn erkend of in het kader van resettlement bescherming hebben verkregen. Het gaat hierbij om personen die kwetsbaar zijn geworden door hun migratie en die de wens hebben om in te burgeren. Deze specifieke doelstellingen van de Josefa Foundation hebben betrekking op de ontvangst, huisvesting en begeleiding van vluchtelingen in het kader van hun inburgering in België als burgers op lange termijn.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Josefa House - Migratie, Huisvesting, Integratie

    De JOSEFA Foundation heeft tot doel vluchtelingen te ontvangen, te huisvesten en te begeleiden in het kader van hun inburgering in België als burgers op lange termijn.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy