Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Sleepers Reign vzw

Adres
Nederrij 30
2200 - Herentals

Oprichtingsjaar
2012

Cultuur/patrimonium


Telefoon (algemeen nummer)
+32 472973152

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Cultuurbevordering in binnen- en buitenland met het accent op muziek en alle activiteiten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden, waaronder: - het componeren, bewerken, produceren en verspreiden van muziek- en audiovisuele werken, - het organiseren en uitvoeren van muzikale evenementen in de ruimste…

MISSIE

Cultuurbevordering in binnen- en buitenland met het accent op muziek en alle activiteiten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks mee verband houden, waaronder: - het componeren, bewerken, produceren en verspreiden van muziek- en audiovisuele werken, - het organiseren en uitvoeren van muzikale evenementen in de ruimste zin van het woord, - het realiseren en uitgeven van geluids- en beelddragers, - het ontwerpen, produceren en verspreiden van publiciteitsmateriaal, folders en muziekmateriaal, - het bewerkstelligen en onderhouden van contacten in de muziekwereld, - het verlenen van logistieke en administratieve steun of rechtstreekse medewerking bij de programmatie en productie van geluids- en beelddragers, - het uitlenen van muziekinstrumenten en muziekmateriaal, - het zoeken naar en verwerven van financiële middelen voor de verwezenlijking van de gestelde doeleinden.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy