Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

DoucheFLUX Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DOUCHEFLUX

Participatieve activiteiten als opstap naar een inclusieve samenleving

Adres
Veeartsenstraat 84
1070 - Anderlecht

Oprichtingsjaar
2011

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
+32 (0)2 319 58 27

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
DoucheFLUX wil de re-integratie bevorderen van de meest hulpbehoevenden, dakloos of niet, met of zonder papieren, van hier of van elders, dankzij een brede dienstverlening en activiteiten en en hun vrije instap in de vrijwilligersteams. DoucheFLUX wil mensen waardigheid, energie en zelfvertrouwen geven, om grote…

MISSIE

DoucheFLUX wil de re-integratie bevorderen van de meest hulpbehoevenden, dakloos of niet, met of zonder papieren, van hier of van elders, dankzij een brede dienstverlening en activiteiten en en hun vrije instap in de vrijwilligersteams. DoucheFLUX wil mensen waardigheid, energie en zelfvertrouwen geven, om grote en kleine stappen te zetten in het leven, de straat te verlaten of niet (opnieuw) dakloos te worden. Binnen de teams en de samenwerkingsverbanden van DoucheFLUX staat sociale en culturele diversiteit voorop. Zijn werking steunt op co-creatie en individuele capaciteiten. DoucheFLUX is een privéinitiatief en voorziet te evolueren naar een privaat-publieke samenwerking.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Centrum voor dagopvang

  Het DoucheFLUX-gebouw omvat een grote foyer, 20 douches, 230 lockers, een wasserette, een dispensarium en een grote heldere en aangename vergaderzaal.

  MEER

 • survivinginbrussels.be

  Een online infodesk (survivinginbrussels.be) met een intuïtieve raadpleging, in verschillende talen en toegankelijk op verschillende plekken in Brussel.

  MEER

 • Medische en psychosociale dienstverlening

  Partnerschap met lokale medische centra, gecoördineerd door Dokters van de Wereld, met de hulp van onze maatschappelijke werkster, voor een medische en psychosociale opvolging van mensen in bestaansonzekerheid.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy