Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VOEDSELHULP-DRUIVENSTREEK vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VOEDSELHULP-DRUIVENSTREEK vzw

Armoede bestrijden in eigen streek. OVERIJSE-HOEILAART-HULDENBERG-TERVUREN

Adres
Brusselsesteenweg 330
3090 - Overijse

Oprichtingsjaar
2011

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
0477414069

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De verdoken armoede op te sporen en aan noodlijdenden en behoeftige personen levensnoodzakelijke goederen, immateriële en materiële hulp allerhande te verschaffen. De vereniging zal allerhande acties kunnen organiseren welke ertoe bijdragen, de verdoken armoede op te sporen en fondsen te verzamelen te einde tegemoet te…

MISSIE

De verdoken armoede op te sporen en aan noodlijdenden en behoeftige personen levensnoodzakelijke goederen, immateriële en materiële hulp allerhande te verschaffen. De vereniging zal allerhande acties kunnen organiseren welke ertoe bijdragen, de verdoken armoede op te sporen en fondsen te verzamelen te einde tegemoet te komen aan de naden van behoeftige mensen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • ARMOEDE BESTRIJDEN IN EIGEN STREEK

    Wij geven voordrachten in scholen, verenigingen, kerken, service-clubs en aan alle mogelijke actoren die ons kunnen helpen in de armoedebestrijding en die ons kunnen helpen om de verdoken armoede op te sporen. Wij maken naambekendheid via alle mogelijk kanalen van de pers.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy