Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Younited Belgium Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: YOUNITED BELGIUM

MY TEAM, MY HOME

Adres
Houba de Strooperlaan 145
1020 - Brussel - Laken

Oprichtingsjaar
2011

Welzijn - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
028806691

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Bij Younited Belgium geloven wij in de kracht van voetbal en de kracht van mensen. Onze spelers en supporters zijn experten in het dagelijkse overleven. Zij strijden tegen kwetsbaarheid op verschillende vlakken zoals huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede of verslaving. Of het nu de warmte…

MISSIE

Bij Younited Belgium geloven wij in de kracht van voetbal en de kracht van mensen. Onze spelers en supporters zijn experten in het dagelijkse overleven. Zij strijden tegen kwetsbaarheid op verschillende vlakken zoals huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede of verslaving. Of het nu de warmte van de kleedkamer is of de adrenaline op het veld, de roes van de overwinning of het verdriet van een nederlaag: bij onze teams delen we lief en leed. Onze spelers en supporters vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Coach the Coach

  De coaches van de Younited-teams zijn onze belangrijkste hefbomen voor het realiseren van een impact bij onze spelers en supporters. Daarom organiseren wij vormingen en zorgen we voor een coaches-website.

  MEER

 • Toernooien

  De toernooien zijn ware hoogdagen voor spelers en supporters en de kans om hier aan deel te nemen verhoogt hun motivatie om wekelijks naar de training te komen en zo goed mogelijk bij te dragen aan de groepsgeest. Naast nationale toernooien organiseren we vanaf dit…

  MEER

 • Registratie-app

  We ontwikkelen een app die onze coaches kunnen gebruiken om bij te houden wie naar de activiteiten komt (leeftijd, geslacht enz). Ze kunnen zo bijvoorbeeld ook zien hoeveel regelmatige deelnemers, hoeveel uitval enz. We letten wel op om van de registratie geen drempel te maken…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy