Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Belgian Homeless Cup Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BELGIAN HOMELESS CUP

COURAGE ABOVE ALL

Adres
Houba de Strooperlaan 145
1020 - Brussel - Laken

Oprichtingsjaar
2011

Welzijn - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
028806691

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Of het nu de warmte van de kleedkamer is of de adrenaline op het veld, de roes van de overwinning of het verdriet van een nederlaag. Bij de Belgian Homeless Cup delen we lief en leed. Onze spelers vinden in hun team meer dan enkel…

MISSIE

Of het nu de warmte van de kleedkamer is of de adrenaline op het veld, de roes van de overwinning of het verdriet van een nederlaag. Bij de Belgian Homeless Cup delen we lief en leed. Onze spelers vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy