Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zorginnovatiecluster vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ZORGINNOVATIECLUSTER

Hefboom voor zorgeconomie.

Adres
Keizersplein 42
9300 - Aalst

Oprichtingsjaar
2011

Gezondheid (fysieke)


Telefoon (algemeen nummer)
053 607 709

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De zorginnovatiecluster wil innovatie en ondernemerschap in de zorg initiëren, stimuleren en ondersteunen. Innovatie in producten, diensten, processen, samenwerkings- en organisatievormen blijven een uitdaging voor het zorglandschap van de toekomst. In die optiek willen we absoluut de dialoog gaande houden tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijs en…

MISSIE

De zorginnovatiecluster wil innovatie en ondernemerschap in de zorg initiëren, stimuleren en ondersteunen. Innovatie in producten, diensten, processen, samenwerkings- en organisatievormen blijven een uitdaging voor het zorglandschap van de toekomst. In die optiek willen we absoluut de dialoog gaande houden tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijs en zorgverleners. Meer en meer willen we uitgroeien tot een actief zorgplatform voor uitwisseling van nieuwe ideeën en het opstarten van nieuwe projecten.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Zorg Proeftuin AIPA

    Zorg Proeftuin AIPA in Aalst is een 3-jarig project (IWT) dat wil onderzoeken hoe we ouderen langer thuis kunnen laten wonen, door woning en woonomgeving aan te passen. Meer informatie op www.zorgproeftuinen.be en www.aipa.be

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy