Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Reuskens van Borgerhout

Officiële naam: De Reuzen

Waar de Reuzen zijn, ontstaat er magie

Adres
Turnhoutsebaan 92
2140 - Antwerpen - Borgerhout

Oprichtingsjaar
1712

Cultuur/patrimonium - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
0468101944

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Missie: De Reuzen vzw brengt het erfgoed van de Reuskens van Borgerhout tot leven en zorgt voor betrokkenheid van verschillende generaties en gemeenschappen in Borgerhout en omstreken. Visie: De Reuskens van Borgerhout werken mee aan een samenleving die mensen samenbrengt en verbindt, waarbij dynamiek, verbeelding…

MISSIE

Missie: De Reuzen vzw brengt het erfgoed van de Reuskens van Borgerhout tot leven en zorgt voor betrokkenheid van verschillende generaties en gemeenschappen in Borgerhout en omstreken. Visie: De Reuskens van Borgerhout werken mee aan een samenleving die mensen samenbrengt en verbindt, waarbij dynamiek, verbeelding en betrokkenheid ontstaan.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 501 tot 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy