Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Over-Hoop vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: OVER-HOOP

Familes met jonge verkeersslachtoffers

Adres
Nazarethsedorpweg, 21
9770 - Kruishoutem

Oprichtingsjaar
2010

Jongeren - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0476512321

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Over-Hoop vzw wil, door inzet van vrijwilligers, families met jonge verkeersslachtoffers ondersteunen en bijstaan in hen leven na een verkeersongeval. Over-Hoop vzw informeert haar leden rond uiteenlopende thema's, bevorderd onderling contact tussen de ouders, de slachtoffers en de brussen, zodat ze steun en bemoediging vinden…

MISSIE

Over-Hoop vzw wil, door inzet van vrijwilligers, families met jonge verkeersslachtoffers ondersteunen en bijstaan in hen leven na een verkeersongeval. Over-Hoop vzw informeert haar leden rond uiteenlopende thema's, bevorderd onderling contact tussen de ouders, de slachtoffers en de brussen, zodat ze steun en bemoediging vinden bij elkaar. Over-Hoop vzw wil een aanspreekpunt zijn voor de verkeersslachtoffers en hun ouders en wil hen wegwijs maken in het bestaande hulpaanbod. Jaarlijks organiseert Over-Hoop vzw een ontmoetingsdag, een familiedag en een aantal kleinere activiteiten.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy