Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

The Spirit of Handcycling Vereniging zonder winstgevend doel Deze organisatie neemt deel aan Music For Life

Officiële naam: THE SPIRIT OF HANDCYCLING

De vereniging stelt zich tot doel: de ontwikkeling, de beoefening en de promotie van het fi…

Adres
Oostdijkweg 24
8670 - Koksijde

Oprichtingsjaar
2010

Personen met een handicap - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0475 911885

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De vereniging stelt zich tot doel: de ontwikkeling, de beoefening en de promotie van het fietsen, Handbiken voorpersonen met een fysieke handicap. Wij staan voor: Gezwind door weer en wind. Doch met zijn beperkingen,?houd hij al zijn spieren in werking. Langs landelijke wegen komen ze…

MISSIE

De vereniging stelt zich tot doel: de ontwikkeling, de beoefening en de promotie van het fietsen, Handbiken voorpersonen met een fysieke handicap. Wij staan voor: Gezwind door weer en wind. Doch met zijn beperkingen,?houd hij al zijn spieren in werking. Langs landelijke wegen komen ze ?zichzelf dikwijls tegen. Ontstekingen en pijn, ze proberen ze altijd te zijn. Doelbewust proberen ze zich te laten zien,?menig automobilist heeft ze niet gezien. Keihard door het lot getart. Heel blij want ze zijn er overal bij. Vriendschap van lotgenoten,?vele mensen hebben ervan genoten. Hun liefde voor de natuur haalt hij uit zijn stuur. Dit is de geest van het beest.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy