Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Hondenboot Antwerpen Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HONDENBOOT ANTWERPEN

Opvoeden en trainen van assistentiehonden

Adres
Asiadok-Oostkaai 29C
2030 - Antwerpen(4)

Oprichtingsjaar
2010

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0495/20.00.60

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De kerntaak is het opleiden en plaatsen van assistentiehonden. ‘ assistentiehond’ is de verzamelnaam voor honden die getraind zijn om een persoon met een fysieke of mentale beperking bij te staan in het dagelijkse leven zodat diens zelfredzaamheid en functionaliteit vergroot worden. Onze vzw leidt…

MISSIE

De kerntaak is het opleiden en plaatsen van assistentiehonden. ‘ assistentiehond’ is de verzamelnaam voor honden die getraind zijn om een persoon met een fysieke of mentale beperking bij te staan in het dagelijkse leven zodat diens zelfredzaamheid en functionaliteit vergroot worden. Onze vzw leidt geleidehonden op voor personen die blind of visueel beperkt zijn. Daarnaast is er ook een opleiding voor therapiehonden, voor mensen met een psychische stoornis. Wij spitsen ons daarbij toe op de ondersteuning van personen met een ontwikkelingsstoornis (bijvoorbeeld een autismespectrumstoornis) en mensen met een post-traumatische stressstoornis.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy