Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw Yellowtime

Officiële naam: Yellowtime

Adres
Busser 30
2440 - Geel

Oprichtingsjaar
2010

Cultuur/patrimonium


Telefoon (algemeen nummer)
0495796650

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
YELLOWTIME vzw is opgericht in 2010 en heeft tot doel alle culturele activiteiten en producten die ze interessant acht op het gebied van kwaliteitsvolle muziek (jazz, blues, soul, klassiek, ..) en aanverwanten, administratief te ondersteunen, te promoten, bekend te maken en te verspreiden in binnen-…

MISSIE

YELLOWTIME vzw is opgericht in 2010 en heeft tot doel alle culturele activiteiten en producten die ze interessant acht op het gebied van kwaliteitsvolle muziek (jazz, blues, soul, klassiek, ..) en aanverwanten, administratief te ondersteunen, te promoten, bekend te maken en te verspreiden in binnen- en buitenland. Zij kan activiteiten opzetten die tot doel hebben zowel het grote publiek vertrouwder te maken met hedendaagse kunst en cultuur, als het samenbrengen van een gespecialiseerd publiek, ter bevordering van een culturele informatie-uitwisseling en uitstraling. Zij heeft als doel een podium aan te bieden aan studenten die muziek als richting hebben gekozen en aan beginnende artiesten. Zij mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen: In het bijzonder, door onder meer: - organiseren van het Yellowtime Muziekfestival, - organiseren van gospelconcerten & workshops, - organiseren van gerichte thema-optredens, - assistentie verlenen bij muziekprojecten van derden, - … Zij zal zich mogen aansluiten bij of samenwerken met elk organisme dat een gelijkaardig of aanverwant doel heeft, vb. samenwerking met KCA Antwerpen, samenwerking met CC De Werft Geel, .. Zij mag alle taken vervullen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden. Zij kan onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven en meer algemeen alle financiële, roerende en onroerende transacties aangaan die haar doel rechtvaardigen. Zij kan in die zin ook handelsdaden stellen voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht. Zij kan deze activiteiten zowel in België als in het buitenland uitvoeren

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy