Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Animal Welfare Projects - Jodipro vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: ANIMAL WELFARE PROJECTS JODIPRO

Een tweede leven voor ex-proefdieren!

Adres
Selsaetenstraat 43
2160 - Wommelgem

Oprichtingsjaar
2009

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0494 37 00 30

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Een tweede leven voor ex-proefdieren! Animal Welfare Projects Jodipro vzw bestaat uit een jong en gemotiveerd vrijwilligersteam dat zich dagelijks inzet voor diverse dierenwelzijnsprojecten. Op dit moment zijn er 4 projecten actief. - Het ex-proefdierenproject (vooral honden : beagles die gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek)…

MISSIE

Een tweede leven voor ex-proefdieren! Animal Welfare Projects Jodipro vzw bestaat uit een jong en gemotiveerd vrijwilligersteam dat zich dagelijks inzet voor diverse dierenwelzijnsprojecten. Op dit moment zijn er 4 projecten actief. - Het ex-proefdierenproject (vooral honden : beagles die gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek) Deze honden worden opgevangen in tijdelijke opvanggezinnen om nadien geadopteerd te worden en te genieten van hun 'pensioen'. - De konijnen- en knaagdierenopvang - Opvang van dieren in nood - Internationaal straat- en asieldieren castratieproject Meer info: http://www.jodipro.be/ https://www.facebook.com/vzw.jodipro

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy