Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Duchenne Parent Project Belgium Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: DUCHENNE PARENT PROJECT BELGIE

Samen trappen we Duchenne de wereld uit.

Adres
Peerschat 33
3150 - Haacht

Oprichtingsjaar
2009

Personen met een handicap - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
+32477776764

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
"Duchenne Parent Project Belgium (DPP Be) wil een vereniging worden die mensen met de ziekte van Duchenne en hun ouders samenbrengt en hen in brede zin ondersteunt. In de eerste plaats voor de patient zelf en voor zijn ouders, maar ook voor andere familieleden of…

MISSIE

"Duchenne Parent Project Belgium (DPP Be) wil een vereniging worden die mensen met de ziekte van Duchenne en hun ouders samenbrengt en hen in brede zin ondersteunt. In de eerste plaats voor de patient zelf en voor zijn ouders, maar ook voor andere familieleden of vrienden, en voor mensen die er beroepsmatig betrokken zijn. We zien DPP Be als een vereniging die op regelmatige basis samenkomt, informatieve events organiseert (zoals het congres), ondersteuning (vrijwilligers) biedt aan organisaties die geld inzamelen voor Duchenne (zoals Duchenne Heroes), die mee kan beslissen over het aanwenden van ingezamelde fondsen, die op termijn als patientenvereniging kan optreden bvb. als gesprekspartner voor overheden."

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Neem in 2021 deel aan de Duchenne Heroes

    In 2020 geen Duchenne Heroes wegens corona. Ontzettend jammer, maar volgend jaar gaan we een fantastische 15e editie neerzetten! De 7-daagse fietsmarathon "Duchenne Heroes" is hét mountainbike-event van de lage landen waarmee geld wordt opgehaald voor het wetenschappelijk onderzoek naar de ongeneeslijke spierziekte van Duchenne…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy