Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Cultureghem Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: CULTUREGHEM

CULTIVATING URBAN SPACE

Adres
Ropsy Chaudronstraat 24 bus 48
1070 - Anderlecht

Oprichtingsjaar
2009

Armoedebestrijding - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
02 556 11 79

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Cultureghem is een antwoord op de behoefte van bewoners in Anderlecht en bij uitbreiding heel Brussel naar kwaliteitsvolle publieke ruimte. Een klaslokaal, een speelplaats, een voetbalveld, een keuken, een tentoonstelling, een stadsliving, … evenveel ruimtes voor evenveel gebruiken en gebruikers in de stad. De 40.000…

MISSIE

Cultureghem is een antwoord op de behoefte van bewoners in Anderlecht en bij uitbreiding heel Brussel naar kwaliteitsvolle publieke ruimte. Een klaslokaal, een speelplaats, een voetbalveld, een keuken, een tentoonstelling, een stadsliving, … evenveel ruimtes voor evenveel gebruiken en gebruikers in de stad. De 40.000 m2 van Abattoir in Anderlecht ontvangt wekelijks 100 000 mensen tijdens haar verschillende markten. Cultureghem vzw boort het potentieel van deze bruisende ontmoetingsplek aan en werkt zo mee aan een nieuwe creatieve en ondernemende must go zone voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. http://www.cultureghem.be/nl/missie

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

300.000€- 500.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 5 tot 9

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • KOOKMET

  Samen wekelijks het grootste pop-up restaurant van Brussel bouwen met mobiele keukens. Samen boodschappen doen op de grootste markt van Brussel, samen koken en samen eten.

  MEER

 • KETMET

  De overdekte markt ombouwen tot grootste speelplein van de stad met prikkelende animaties en de mogelijkheid om gezond te koken.

  MEER

 • COLLECTMET

  Elke zondag marktkramers sensibiliseren omtrent voedseloverschotten en onverkochte groenten en fruit inzamelen. Na een intensieve keuring, voedselpakketten samenstellen en verdelen onder de mensen die dit het meest nodig hebben.

  MEER

 • LOKET

  De site van Abattoir beschikbaar maken als openbare ruimte voor mensen met ideeën die aansluiten bij onze visie.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy