Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Autisme Leeft vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: AUTISME LEEFT

Vrijetijdsorganisatie voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met ass

Adres
Molenstraat 79 bus 1
3630 - Maasmechelen

Oprichtingsjaar
2009

Jongeren - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
+32-492-228492

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Autisme Leeft stelt zicht tot doel de vrije tijd en andere vormen van ondersteuning en bijstand te stimulerenen en te organiseren voor personen met een autismespectrumstoornis en hun omgeving en dit via culturele, socio-culturele, sportieve en educatieve activiteiten. Een tweede doelstelling betreft het informeren en…

MISSIE

Autisme Leeft stelt zicht tot doel de vrije tijd en andere vormen van ondersteuning en bijstand te stimulerenen en te organiseren voor personen met een autismespectrumstoornis en hun omgeving en dit via culturele, socio-culturele, sportieve en educatieve activiteiten. Een tweede doelstelling betreft het informeren en sensibiliseren van de naaste en ruimere omgeving van het kind met autisme om het begrip voor de handicap en de integratie van het kind in de maatschappij te verbeteren.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 101 tot 500

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Speelpleinwerking

  Gedurende 4 weken staan dagelijks van 9 tot 16 u onze teams klaar om meer dan 150 kinderen en jongeren op te vangen in diverse leeftijds/ niveaugroepen en een 1 op 1 begeleiding

  MEER

 • Jeugdvereniging Spetters

  Van september t.e.m. juni kunnen kinderen, jongeren en (jong)volwassenen vanaf 6 jaar deelnemen aan onze activiteiten in ons jeugdlokaal te Runkst-Hasselt. - Okidoki's (6-13j): maandelijks op zaterdagnamiddag - Spetters X: (14-18j normaal begaafd): 2-wekelijks op zaterdagnamiddag - Spetters Y: (vanaf 14j met extra ondersteuningsnood) 2-wekelijls…

  MEER

 • Workshops 'Ik Kies'

  Deze kort- of langdurende workshops worden georganiseerd op week- en zaterdagen. Een grote variatie wordt aangeboden in samenwerking met externe partners uit het reguliere circuit. Doel is aanbodverruimend en contactverruimend als springplank naar deelname in het reguliere aanbod.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy