Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

MyMachine Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: MYMACHINE

Small Dreams, Big Ideas

Adres
President Kennedypark 10
8500 - Kortrijk

Oprichtingsjaar
2009

Jongeren - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
+32475615233

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
MyMachine is een wereldwijde unieke methodologie: in één schooljaar: STAP 1: kinderen lager onderwijs bedenken een "droommachine". Alles kan, zolang ze het maar écht, écht willen. STAP 2: hoger onderwijs studenten (ingenieurs, product designers, game designers etc.) helpen om dat idee te vertalen in een…

MISSIE

MyMachine is een wereldwijde unieke methodologie: in één schooljaar: STAP 1: kinderen lager onderwijs bedenken een "droommachine". Alles kan, zolang ze het maar écht, écht willen. STAP 2: hoger onderwijs studenten (ingenieurs, product designers, game designers etc.) helpen om dat idee te vertalen in een product concept. STAP 3: technisch middelbaar studenten helpen mee op van het concept een werkend prototype te bouwen. MyMachine is creativiteit, ondernemerschap, 21e eeuwse vaardigheden, elkaars talenten respecteren, communiceren, STEM, STEAM. Studenten leren dat het hebben van ideeën belangrijk is, dat je niet bang moet zijn om je idee te uiten en wat er nodig is om een idee vast te pakken en te realiseren. Ze leren dat ze zelf kunnen bijdragen aan de maatschappij, in plaats van gewoon een consument te zijn van de maatschappij. MyMachine loopt ondertussen niet alleen in eigen land. Terwijl we MyMachine verder laten groeien, hebben we al impact gecreëerd in USA, Mexico, Ecuador, Zuid Afrika, Mozambique, Portugal, Frankrijk, Slovenië, Slovakije, Noorwegen en India.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy