Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kat Zoekt Thuis Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KAT ZOEKT THUIS

Voor elke kat een thuis

Adres
Heiveldstraat 195
9040 - Sint-Amandsberg

Oprichtingsjaar
2009

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0486449624

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Kat Zoekt Thuis werd opgericht door een aantal gepassioneerde mensen die zich bekommerden over het lot van zwerfkatten. Wat begon met het voederen van deze dieren draaide al snel uit op het opvangen en verzorgen van zieke katten. We zijn nu 10 jaar later en…

MISSIE

Kat Zoekt Thuis werd opgericht door een aantal gepassioneerde mensen die zich bekommerden over het lot van zwerfkatten. Wat begon met het voederen van deze dieren draaide al snel uit op het opvangen en verzorgen van zieke katten. We zijn nu 10 jaar later en kunnen rekenen op zo'n 60 opvanggezinnen die tijdelijk 1 of meerdere katjes bij zich thuis opvangen tot deze klaar zijn om geadopteerd te worden. Dankzij onze vrijwilligers kunnen we voor zo'n 850 katten per jaar een verschil maken. Daarnaast hebben we een aantal zwerfkattenpopulaties onder onze hoede die dagelijks voeding en medische zorgen krijgen. We houden zwerfkattenpopulaties onder controle door de tnr (trap, neuter, return) toe te passen. Door sensibilisatie proberen we het bewustzijn rond de zwerfkattenproblematiek te verhogen en sporen we katteneigenaren aan om hun verantwoordelijkheid te nemen. We gaan hiervoor samenwerkingen aan met andere organisaties en gaan ook in overleg met lokale besturen.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy