Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kestepabro.vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KESTEPABRO

Adres
Venlosesteenweg 404
3640 - Kinrooi - Kessenich

Oprichtingsjaar
2009

Jongeren - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0495/23.83.62

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De mensen van El Carmen, Peru, kansen geven zelf aan een betere toekomst te werken. El Carmen is een aan de oceaan gelegen woestijndorp waar vooral afstammelingen van voormalige negerslaven, Afro-Peruvianen, wonen en dit in vaak zeer moeilijke omstandigheden. Kestepabro is sinds 1990 actief in…

MISSIE

De mensen van El Carmen, Peru, kansen geven zelf aan een betere toekomst te werken. El Carmen is een aan de oceaan gelegen woestijndorp waar vooral afstammelingen van voormalige negerslaven, Afro-Peruvianen, wonen en dit in vaak zeer moeilijke omstandigheden. Kestepabro is sinds 1990 actief in El Carmen. Samen met de mensen van daar staan wij o.a. in voor een Cultureel Centrum/Jongerencentrum met bibliotheek en 18 kleine bibliotheekjes in verder gelegen gemeenschappen. In het centrum kunnen jongeren dagelijks terecht om zich samen op een gezonde manier te ontspannen maar ook voor huiswerkbegeleiding en internet. Tevens worden er cursussen voor dames georganiseerd. Aan het centrum is ook een muziekschool verbonden die tevens instaat voor muziekonderricht in de plaatselijke lagere school. Wij bemiddelen bij studiebeurzen en ondersteunen plaatselijke initiatieven zoals een naaiatelier en de bouw van een bijkomend lokaal voor de jongerenwerking van de parochie.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Bouw lokaal voor parochiale jongerenwerking

    Hiertoe wordt bij het bestaande centrum een nieuw lokaal gebouwd en wordt tevens het sanitair van het hele complex vernieuwd. Dit project wordt mogelijk gemaakt dankzij een toelage van de Provincie Limburg, steun van de gemeente Kinrooi en bijdragen van weldoeners.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy