Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Little Hearts vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LITTLE HEARTS

Show these kids your heart & be part of Little Hearts

Adres
Molenlei 18
2530 - Boechout

Oprichtingsjaar
2009

Onderwijs/Talentontwikkeling - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0479/58 51 98

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Little Hearts wil Cambodjaanse weeskinderen een stabiele thuissituatie en een gelukkige jeugd bieden waar elk kind recht op heeft. Little Hearts wil hen en 120 buurtkinderen opvoeding maar vooral goed onderwijs bieden en hen voorbereiden op een gezond, actief en productief leven in de Cambodjaanse…

MISSIE

Little Hearts wil Cambodjaanse weeskinderen een stabiele thuissituatie en een gelukkige jeugd bieden waar elk kind recht op heeft. Little Hearts wil hen en 120 buurtkinderen opvoeding maar vooral goed onderwijs bieden en hen voorbereiden op een gezond, actief en productief leven in de Cambodjaanse samenleving. Zodat zij het verschil kunnen maken voor de toekomst.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • UNIVERSITAIREN

    Ze zijn gedreven en we blijven ze motiveren om hun universitaire studies af te maken zodat ze uit de armoede kunnen opstaan!

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy